Osvěžovač Brise One Touch Citrus n.n.1ks - mujmazel.cz - Náhradní náplň do osvěžovače vzduchu.

Čistící prostředky

Výrobci

Recenze

16.04.2024

Rychlost dodání, dobrá cena.

21.03.2024

Rychlé dodání zboží.

19.03.2024

vše proběhlo naprosto v pořádku. Byla to nejrychleji dodaná objednávka ze všech. Odpoledne jsem objednala , druhý den dopoledne dodáno. Neuvěřitelné :-)

18.03.2024

obchod jednoznačně doporučuji velice příznivé ceny super rychlé dodání

12.03.2024

výborná zkušenost, doporučuji

09.03.2024

Rychlé dodání

Prohlédnuté produkty

Nasledujte nás na Facebooku

Blog navigation

Nejnovější článek

Click to view Zobrazit větší

Osvěžovač Brise One Touch Citrus n.n.1ks

Náhradní náplň do osvěžovače vzduchu.

94 Kč s DPH

Ostatní

Přidat na seznam přání

23954id

23954

Nový produkt

Tento produkt již není na skladě

Zakoupením tohoto produktu můžete získat 9 věrnostních bodů. Váš košík má celkem 9 věrnostních bodů může být vyměněno za voucher 0 Kč.


Více informací

Jediné stisknutí stačí k provonění Vaší koupelny nebo toalety dlouhotrvající svěží vůní. Rychlý a účinný způsob jak osvěžit Váš domov. Na rozdíl od ostatních aerosolů, které obsahují až 70% vody, přináší Brise One Touch koncentrovanou vůni pouze v jednom dotyku, který osvěží Váš domov a zanechává ho se svěží vůní po celé hodiny. Je k dostání v široké škále vůní. Tento osvěžovač lze používat pouze s náhradními náplněmi Brise One Touch. Vychutnejte si harmonizující a pečující vůni u vás doma nebo v kanceláři.

Návod k použití: 1. Vložte náplň do plastového držáku a zatlačte, dokud náplň kliknutím nezapadne. 2. Pro osvěžení vzduchu jemně stlačte. Jeden stisk postačí pro osvěžení celé místnosti. 3. Po vyčerpání spreje vyjměte prázdnou náplň.

Pokyny pro předlékařskou první pomoc: 1. Při nadýchání odveďte postiženého na čerstvý vzduch, v případě přetrvávajících potíží vyhledejte lékařskou pomoc. 2. Při styku s kůží omyjte postižené místo vodou a mýdlem. 3. Při zasažení očí okamžitě vyplachujte proudem vody po dobu několika minut, při přetrvávajících potíží vyhledejte lékařskou pomoc.

Upozornění: Nádobka je pod stálým tlakem: nevystavujte slunečnímu záření a teplotám nad 50°C. Nádobku neprorážejte ani nespalujte, ani po použití. Nestříkejte do otevřeného ohně nebo na žhavé předměty. Složení: Přípravek obsahuje: ropný plyn, zkapalněný, CAS 68476-86-8. Pokyny pro bezpečné nakládání: S2 Uchovejte mimo dosah dětí. S9 Uchovávejte obal na dobře větraném místě. S16 Uchovávejte mimo dosah zdrojů zapálení - Zákaz kouření. S23 Nevdechujte aerosoly. R12 Extrémně hořlavý.

Hodnocení

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napište hodnocení

Osvěžovač Brise One Touch Citrus n.n.1ks

Osvěžovač Brise One Touch Citrus n.n.1ks

Náhradní náplň do osvěžovače vzduchu.
Blog navigation

Nejnovější článek