Vnadící směs Amur 1kg - mujmazel.cz - Směs je vhodná k samostatnému vnadění i do krmítkových směsí. Je sestavena podle posledních trendů sportovního rybolovu. Skládá se ze surovin prvotřídní kvality.

Krmivo suché

Výrobci

Recenze

23.04.2024

Obchod na 100 % doporučuji. Jeden den objednáte (já i zaplatila) a druhý den máte, opravdu neskutečná rychlost. To jsem ještě nikde nezažila. Určitě zde nenakupuji naposled....

19.04.2024

Maximální ochota a vstřícnost

16.04.2024

Rychlost dodání, dobrá cena.

21.03.2024

Rychlé dodání zboží.

19.03.2024

vše proběhlo naprosto v pořádku. Byla to nejrychleji dodaná objednávka ze všech. Odpoledne jsem objednala , druhý den dopoledne dodáno. Neuvěřitelné :-)

18.03.2024

obchod jednoznačně doporučuji velice příznivé ceny super rychlé dodání

Prohlédnuté produkty

Nasledujte nás na Facebooku

Blog navigation

Nejnovější článek

Click to view Zobrazit větší

Vnadící směs Amur 1kg

Směs je vhodná k samostatnému vnadění i do krmítkových směsí. Je sestavena podle posledních trendů sportovního rybolovu. Skládá se ze surovin prvotřídní kvality.

53 Kč s DPH

Ostatní

Přidat na seznam přání

48967id

48967

Nový produkt

11.03. 2025

Zakoupením tohoto produktu můžete získat 5 věrnostních bodů. Váš košík má celkem 5 věrnostních bodů může být vyměněno za voucher 0 Kč.


Více informací

Na základě požadavků náročných rybářů a specialistů byla vyvinuta a vyrobena tato exkluzivní směs, která je určena zejména na kapry, amury a ostatní bílou rybu. Vnadící směs je složena z  nejbohatších ingrediencí, jako jsou tepelně zpracovaná zrna a vybrané moučky s vysokým obsahem proteinů. Perfektní akce směsi je docílena přidáním partiklů bohatých na oleje a aroma. Method mix můžete rozmíchat s vodou, oleji či tekutými aromaty. Pokud zakrmujete pomocí materiálů PVA, stačí přidat příslušný Booster dle vašeho výběru. Tato směs ryby velmi rychle zaujme a dokáže je po dlouhou dobu udržet na lovném místě. Směs je možné doplnit o další ingredience, popř. bílými červi či patentkami.

Veškeré produkty firmy Traper se skládají výlučně z přírodních komponentů, vzorky směsí a návnad jsou před každým importem opětovně testovány, čímž je dosaženo výjimečné kvality krmení.

Hodnocení

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napište hodnocení

Vnadící směs Amur 1kg

Vnadící směs Amur 1kg

Směs je vhodná k samostatnému vnadění i do krmítkových směsí. Je sestavena podle posledních trendů sportovního rybolovu. Skládá se ze surovin prvotřídní kvality.
Blog navigation

Nejnovější článek