Canina Magen Balance 250g - mujmazel.cz - Přírodní doplňkové krmivo k vyrovnání potíží v zažívacím traktu

neurčeno

Výrobci

Recenze

19.04.2024

Maximální ochota a vstřícnost

16.04.2024

Rychlost dodání, dobrá cena.

21.03.2024

Rychlé dodání zboží.

19.03.2024

vše proběhlo naprosto v pořádku. Byla to nejrychleji dodaná objednávka ze všech. Odpoledne jsem objednala , druhý den dopoledne dodáno. Neuvěřitelné :-)

18.03.2024

obchod jednoznačně doporučuji velice příznivé ceny super rychlé dodání

12.03.2024

výborná zkušenost, doporučuji

Prohlédnuté produkty

Nasledujte nás na Facebooku

Blog navigation

Nejnovější článek

Click to view Zobrazit větší

Canina Magen Balance 250g

Přírodní doplňkové krmivo k vyrovnání potíží v zažívacím traktu

487 Kč s DPH

Canina

Přidat na seznam přání

86066

Nový produkt

31.01. 2026

Zakoupením tohoto produktu můžete získat 48 věrnostních bodů. Váš košík má celkem 48 věrnostních bodů může být vyměněno za voucher 2 Kč.


Více informací

Přírodní doplňkové krmivo k vyrovnání potíží v zažívacím traktu, které jsou způsobeny překyselením žaludku a projevují se obvykle požíráním trávy, případně i jiného nestravitelného materiálu, a častějším zvracením pěny bílé nebo žluté barvy. Jde o speciální směs obsahující minerály zeolit a bentonit a složky bylinné.
 
Zeolity jsou minerály vulkanického původu (vulkanity) s jedinečným prostorovým uspořádáním atomů do mřížky. Ta tvoří kanálky a dutinky konstatních rozměrů, v nichž se zachytávají látky pevného, kapalného i plynného skupenství. Proto se minerály řazené k zeolitům vyznačují obrovským povrchem a jsou schopné vychytávat ze zažívacícho traktu nadbytečnou kyselinu a tlumit plynatost, jež je následkem porušení přirozené střevní mikroflóry. Škodliviny vážou díky svojí struktuře i chemicky.
Bentonit je hornina vznikající zvětráváním čediče a vyznačující se vysokým obsahem jílů. Díky nim vykazuje mimořádnou sorbční schopnost a při styku s vodou rychle bobtná. Je proto schopen adsorbovat v zažívacín traktu nadměrné množství kyseliny i jiných škodlivých látek, např. plynů.
Jilm plavý (Ulmus rubra) je zdrojem vlákniny, která má nevšední absorbční vlastnosti a s vodou tvoří sliz, který jako ochranný film potahuje sliznici zažívacího traktu a brání ji tak před poškozením nadměrným množstvím kyseliny.
Máta vodní (Mentha aquatica) je vlhkomilná aromatická bylina, příbuzná máty peprné (Mentha piperita) a podobně jako ona vonící. Zlepšuje zažívání, obsahem silic tlumí křeče a staví průjem. Zeměžluč lékařská (Centaurium erythraea) a hořec nachový (Gentiana purpurea) pomáhá při poruchách trávení a plynatosti. Mrkev působí obsahem fytoncidů v zažívacím traktu antibakteriálně.
 
Složení:
V 1000 g je 250 g zeolitu, 50 g bentonitu, moučka z kořenu mrkve, listu jilmu plavého, natě máty vodní, zeměžluče lékařské a hořce nachového
 
Přípravek obsahuje
37,1 % popelovin (tzv. nespalitelného zbytku), 9,9 % vlákniny, 5,1 % proteinů, 1,1 % tuku.
 
Podávání:
½ stř. velké čaj. lž. prášku na 10 kg těl. hmot. denně, max. 4 plné čaj. lž. denně, po dobu 4 týd., v případě potřeby i déle
1 stř. vel. čaj. lžička s mírným kopečkem = asi 5 g
Doporučené dávky se nesmějí překračovat!
Prášek se zamíchá do vlhké potravy. Suchá kompletní krmiva je třeba předem dostatečně provlhčit.
Mezi podáním současně používaných léků a krmiva s Canina Magen Balance musejí uplynout min. 2 h!
 

Hodnocení

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napište hodnocení

Canina Magen Balance 250g

Canina Magen Balance 250g

Přírodní doplňkové krmivo k vyrovnání potíží v zažívacím traktu
Blog navigation

Nejnovější článek