Eukanuba Dog Puppy&Junior Lamb&Rice 12kg - mujmazel.cz - Kompletní suché krmivo pro štěňata všech plemen od 1 do 24 měsíců věku, vhodné zvláště pro štěňata s citlivým zažíváním či štěňata alergická. Určeno i pro feny v období březosti a laktace. S jehněčím masem a rýží.

Puppy & Junior - štěně (do 1 roku)

Výrobci

Recenze

21.03.2024

Rychlé dodání zboží.

19.03.2024

vše proběhlo naprosto v pořádku. Byla to nejrychleji dodaná objednávka ze všech. Odpoledne jsem objednala , druhý den dopoledne dodáno. Neuvěřitelné :-)

18.03.2024

obchod jednoznačně doporučuji velice příznivé ceny super rychlé dodání

12.03.2024

výborná zkušenost, doporučuji

09.03.2024

Rychlé dodání

07.03.2024

VELKÝ VÝBĚR RYCHLOST DODÁNÍ SUPER BALENÉ DOPORUČUJI OBCHOD

Prohlédnuté produkty

Nasledujte nás na Facebooku

Blog navigation

Nejnovější článek

Click to view Zobrazit větší

Eukanuba Dog Puppy&Junior Lamb&Rice 12kg

Kompletní suché krmivo pro štěňata všech plemen od 1 do 24 měsíců věku, vhodné zvláště pro štěňata s citlivým zažíváním či štěňata alergická. Určeno i pro feny v období březosti a laktace. S jehněčím masem a rýží.

1 344 Kč s DPH

Eukanuba

Přidat na seznam přání

55043id

55043

Nový produkt

17.08. 2025

Zakoupením tohoto produktu můžete získat 134 věrnostních bodů. Váš košík má celkem 134 věrnostních bodů může být vyměněno za voucher 7 Kč.


Více informací

Kompletní krmivo pro štěňata od 1 do 12 měsíců.
S bohatým obsahem jehněčího masa a rýže.
Jehněčí maso představuje velmi dobře stravitelnou výživu, vhodnou i pro citlivé psy. Tato strava od společnosti Eukanuba štěňatům poskytuje veškeré živiny, důležité vitamíny a minerály potřebné pro optimální růst. Obsahuje přísady vysoké kvality a velké množství živočišných proteinů. 100% kompletní a vyvážená výživa pro štěňata všech plemen upřednostňující krmivo s jehněčím masem pro snadné trávení a vynikající stav pokožky a srsti.

Znaky krmiva:
* Zdravá imunita
Podporuje imunitní systém a každodenní přirozenou regeneraci zdravých buněk. Obsahuje důležité antioxidanty jako například vitamín E
* Péče o srst
Stará se o hustou a lesklou srst, podporuje zdravou pokožku a přirozený proces hojení. Obsahuje optimální rovnováhu omega–3 a omega–6 mastných kyselin
* Dobré trávení
Podporuje zdravý trávicí trakt a účinné vstřebávání živin. Obsahuje středně fermentovanou vlákninu (řepnou dřeň)
* Krmivo Smarter puppy obsahuje DHA
Krmivo vytvořené pro chytré štěně způsobilé k výcviku. Obsahuje optimální množství DHA, klíčovou stavební živinu pro mozek na podporu optimální funkce sluchu, zraku a mozku Vychází z revoluční studie prováděné se štěňaty a jejich matkami, kterým bylo podáváno krmivo Eukanuba
* Množství vitamínů je zaručeno do data spotřeby

Krmný návod: (viz tabulka na obale).

Složení: jehněčí maso (>14 %), rýže (>14 %), kukuřice, čirok, kuřecí maso, celá sušená vejce, drůbeží maso, rybí moučka, sušená řepná dřeň, živočišný tuk, vedlejší produkty z kuřecího masa, sušené pivovarské kvasnice, dikalcium fosfát, rybí olej, chlorid draselný, sůl, DL–methionin, výtažek z měsíčku. Neobsahuje dochucovadla, barviva ani konzervační látky.

Jakostní znaky: hrubé proteiny 28%, vlhkost 8%, neupravený olej 16%, popeloviny 7%, hrubá vláknina 2%, vápník 1,2%, fosfor 0,95%, vitamín A 15000 m.j./ kg, vitamín D3 750 m.j./ kg, vitamín E (alfatokoferol) 200 mg / kg, měď jako síran měďnatý 25 mg / kg, betakaroten 1 mg / kg.

 

Hodnocení

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napište hodnocení

Eukanuba Dog Puppy&Junior Lamb&Rice 12kg

Eukanuba Dog Puppy&Junior Lamb&Rice 12kg

Kompletní suché krmivo pro štěňata všech plemen od 1 do 24 měsíců věku, vhodné zvláště pro štěňata s citlivým zažíváním či štěňata alergická. Určeno i pro feny v období březosti a laktace. S jehněčím masem a rýží.

Blog navigation

Nejnovější článek