Eukanuba Dog Puppy&Junior Small 3kg - mujmazel.cz - Kompletní suché krmivo určené pro štěňata malých plemen s kuřecím masem a rýží. Podporuje správnou funkci kloubů, imunitního systému a zajistí správný přísun živin v období kritického růstu.

Puppy & Junior - štěně (do 1 roku)

Výrobci

Recenze

23.04.2024

Obchod na 100 % doporučuji. Jeden den objednáte (já i zaplatila) a druhý den máte, opravdu neskutečná rychlost. To jsem ještě nikde nezažila. Určitě zde nenakupuji naposled....

19.04.2024

Maximální ochota a vstřícnost

16.04.2024

Rychlost dodání, dobrá cena.

21.03.2024

Rychlé dodání zboží.

19.03.2024

vše proběhlo naprosto v pořádku. Byla to nejrychleji dodaná objednávka ze všech. Odpoledne jsem objednala , druhý den dopoledne dodáno. Neuvěřitelné :-)

18.03.2024

obchod jednoznačně doporučuji velice příznivé ceny super rychlé dodání

Prohlédnuté produkty

Nasledujte nás na Facebooku

Blog navigation

Nejnovější článek

Click to view Zobrazit větší

Eukanuba Dog Puppy&Junior Small 3kg

Kompletní suché krmivo určené pro štěňata malých plemen s kuřecím masem a rýží. Podporuje správnou funkci kloubů, imunitního systému a zajistí správný přísun živin v období kritického růstu.

338 Kč s DPH

Eukanuba

Přidat na seznam přání

6477id

6477

Nový produkt

06.05. 2025

Zakoupením tohoto produktu můžete získat 33 věrnostních bodů. Váš košík má celkem 33 věrnostních bodů může být vyměněno za voucher 2 Kč.


Více informací

Kompletní krmivo pro štěňata malých plemen od 1 do 12 měsíců s váhou do 10 kg v dospělosti. Doporučuje se také pro březí a kojící feny.
S bohatým obsahem kurecího masa.
Štěňata malých plemen spalují více kalorií a potřebují více energie na kilogram tělesné hmotnosti než štěňata větších plemen. Tato strava Eukanuba dodává optimální množství proteinů, tuku a karbohydrátů na pokrytí těchto nároků. Poskytuje všechny důležité vitamíny a minerály nezbytné pro optimální růst. Obsahuje přísady vysoké kvality a velké množství živočišných proteinů, z nichž kuřecí maso představuje hlavní zdroj.

Znaky krmiva:
* Zdravá imunita
Podporuje imunitní systém a každodenní přirozenou regeneraci zdravých bunek. Obsahuje důležité antioxidanty, jako je například vitamín E
* Péce o srst
Stará se o hustou a lesklou srst, podporuje zdravou pokožku a přirozený proces hojení, obsahuje optimální rovnováhu omega–3 a omega–6 mastných kyselin
* Dobré trávení
Podporuje zdravý trávicí trakt a účinné vstřebávání živin, obsahuje středně fermentovanou vlákninu (řepnou dřeň)
* Glukóza v rovnováze
Výživové složky napomáhají k udržení obvyklých hodnot krevního cukru po jídle a obsahuje speciální zdroje karbohydrátu
* Obsahuje DHA
Krmivo vytvořené pro chytré štěně způsobilé k výcviku. Obsahuje optimální množství DHA, klíčovou stavební živinu pro mozek na podporu optimální funkce sluchu, zraku a mozku, vychází z revoluční studie prováděné se štěňaty a jejich matkami, kterým bylo podáváno krmivo Eukanuba
* Množství vitamínů je zaručeno do data spotřeby.

Krmný návod: viz tabulka na obale.

Složení: kuřecí maso (>30 %), kukuřice, pšenice, živočišný tuk, drůbeží maso, sušená řepná dřeň, rýže, celá sušená vejce, vedlejší produkty z kuřecího masa, rybí olej, sušené pivovarské kvasnice, chlorid draselný, sůl, DL–methionin, výtažek z měsíčku. Neobsahuje dochucovadla, barviva ani konzervační látky.

Jakostní znaky: hrubé proteiny 32%, vlhkost 8%, neupravený olej 21%, popeloviny 7,5%, hrubá vláknina 2,5%, vápník 1,4%, fosfor 1%, viitamín A 15000 m.j./ kg, vitamín D3 750 m.j./ kg, vitamín E (alfatokoferol) 200 mg / kg, měď jako síran měďnatý 25 mg / kg, betakaroten 1 mg / kg.

 

Hodnocení

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napište hodnocení

Eukanuba Dog Puppy&Junior Small 3kg

Eukanuba Dog Puppy&Junior Small 3kg

Kompletní suché krmivo určené pro štěňata malých plemen s kuřecím masem a rýží. Podporuje správnou funkci kloubů, imunitního systému a zajistí správný přísun živin v období kritického růstu.
Blog navigation

Nejnovější článek