PROFICARE pes šampon antiparazitární s Tea Tree 300ml - mujmazel.cz - Šampon ProfiCare antiparazitní je určený pro pravidelnou péči o srst Vašeho psa se silným a dlouhodobým účinkem proti zevním parazitům.

Šampony a gely

Výrobci

Recenze

19.04.2024

Maximální ochota a vstřícnost

16.04.2024

Rychlost dodání, dobrá cena.

21.03.2024

Rychlé dodání zboží.

19.03.2024

vše proběhlo naprosto v pořádku. Byla to nejrychleji dodaná objednávka ze všech. Odpoledne jsem objednala , druhý den dopoledne dodáno. Neuvěřitelné :-)

18.03.2024

obchod jednoznačně doporučuji velice příznivé ceny super rychlé dodání

12.03.2024

výborná zkušenost, doporučuji

Prohlédnuté produkty

Nasledujte nás na Facebooku

Blog navigation

Nejnovější článek

Click to view Zobrazit větší

PROFICARE pes šampon antiparazitární s Tea Tree 300ml

Šampon ProfiCare antiparazitní je určený pro pravidelnou péči o srst Vašeho psa se silným a dlouhodobým účinkem proti zevním parazitům.

117 Kč s DPH

Qpet

Přidat na seznam přání

31734id

31734

Nový produkt

26.03. 2026

Zakoupením tohoto produktu můžete získat 11 věrnostních bodů. Váš košík má celkem 11 věrnostních bodů může být vyměněno za voucher 1 Kč.


Více informací

Šampon antiparazitární Proficare, který zajistí jemnou a lesklou srst Vašeho chlupáče. Jemný přípravek s antiparazitárním účinkem na mytí srsti jakéhokoliv plemene. V šamponu je obsažen olej z austalského čajovníku (tea tree oil), díky kterému má šampon i léčivé účinky. Přispívá k hojení drobných zánětů a tiší svědění podrážděné kůže. Ideální pro všechny rasy.

  • tea tree oil
  • hojivý
  • regenerace a hydratace srsti
  • pozitivní vliv na rozčesávání
  • neutrální pH
  • antiparazitární
  • ekonomicky výhodné (postačí malé množství šamponu k umytí i velkého psa)
  • extra šetrný přípravek vůči pokožce a srsti

 

Složení:

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Lauryl Glucoside, Glycol Distearate, Glyceryl Oleate, Glyceryl Stearate, Cocamidopropyl Betaine, Polyquaternium-7, Cocamide DEA, Laureth-2, Acrylates/Palmeth-25 Acrylate Copolymer, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Mink Oil, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, 2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-diol, Parfum, Sodium Hydroxide, Niacinamide

 

Návod k použití: 

Použijte rukavice! Navlhčete psovi jeho srst, na kterou naneste přiměřené množství šamponu a rovnoměrně vmasírujte až na pokožku. Postačí menší množství (přípravek má extra silné mycí účinky). Po napěnění můžete 3-5 minut nechat působit. Opláchněte srst. Je-li potřeba, můžete aplikaci opakovat. Nakonec psa vysušte ručníkem nebo vyfénujte.

 

Upozornění: 

Přípravek používejte na zvíře nejdříve v 7. týdnu života. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte při max teplotě 25°C. Dbejte při aplikaci na to, aby se přípravek nedostal do očí a na sliznice.

Hodnocení

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napište hodnocení

PROFICARE pes šampon antiparazitární s Tea Tree 300ml

PROFICARE pes šampon antiparazitární s Tea Tree 300ml

Šampon ProfiCare antiparazitní je určený pro pravidelnou péči o srst Vašeho psa se silným a dlouhodobým účinkem proti zevním parazitům.
Blog navigation

Nejnovější článek