Láska 01 Pro zdravé zuby a dásně psů 30ml - mujmazel.cz - Přírodní přípravek pro zdravé zuby a dásně u psů

Solutio (roztok)

Výrobci

Recenze

18.03.2024

obchod jednoznačně doporučuji velice příznivé ceny super rychlé dodání

12.03.2024

výborná zkušenost, doporučuji

09.03.2024

Rychlé dodání

07.03.2024

VELKÝ VÝBĚR RYCHLOST DODÁNÍ SUPER BALENÉ DOPORUČUJI OBCHOD

27.02.2024

Vše bylo v pořádku.

01.02.2024

Spokojenost, zboží přišlo brzy a v pořádku.

Prohlédnuté produkty

Nasledujte nás na Facebooku

Blog navigation

Nejnovější článek

Click to view Zobrazit větší

Láska 01 Pro zdravé zuby a dásně psů 30ml

Přírodní přípravek pro zdravé zuby a dásně u psů

397 Kč s DPH

Ostatní

Přidat na seznam přání

103603

Nový produkt

11.01. 2025

Zakoupením tohoto produktu můžete získat 39 věrnostních bodů. Váš košík má celkem 39 věrnostních bodů může být vyměněno za voucher 2 Kč.


Více informací

Veterinární přípravek pro psy
Přípravek je určen pro podpůrnou péči o dásně a zuby. Působí protizánětlivě a podporuje hojení dásní. Díky účinným látkám a způsobu aplikace dochází ke správnému prokrvování dásní a k celkovému uvolnění zvířete. Přípravek působí fytoncidně a antisepticky, omezuje růst bakterií. Zamezuje tvorbě zubního plaku a tím také omezuje výskyt zubního kamene. Napomáhá odstranění zápachu.

Způsob použití:
2 až 4 kapky pro malé psy, 6 až 12 kapek pro středně velké psy, až 20 kapek pro velké psy. Naneste na plošku očištěného prstu nebo na gázu, popřípadě na jemný kartáček. Jemnými krouživými pohyby ve směru hodinových ručiček vtírejte směs do dásní a jemně masírujte dáseň v oblasti zubního krčku po dobu cca 1 minuty. Do zlepšení provádějte aplikaci až dvakrát denně, optimálně 2 hodiny před nebo po krmení. Až dojde ke zlepšení stavu v tlamě zvířete, aplikujte přípravek 1x až 3x týdně. Pouze pro vnější použití.

Složení:
Lněný olej, řepkový olej, vitamin E, mandlový olej, esenciální olej - citron, esenciální olej - levandule úzkolistá, esenciální olej - máta kadeřavá, esenciální olej - tymián, esenciální olej - heřmánek modrý, esenciální olej - myrha, esenciání olej - koriandr.

Upozornění:
Veterinární přípravek pro psy. Před použitím vždy protřepejte. Pouze pro zvířata. Pouze pro vnější použití. Přípravek není náhradou veterinární péče a léčiv doporučených veterinárním lékařem. Skladujte v suchu, chraňte před přímým slunečním zářením a teplem. Uchovávejte mimo dosah dětí. Veterinární přípravek LÁSKA 01 Pro zdravé zuby a dásně není vhodný pro psy s poruchami trávení a zvláště pro psy s poruchou slinivky. Pro takové psy je určen přípravek LÁSKA 01S. Přípravek není určen pro březí feny. Neobsahuje alkohol. Pokud je u psa řítomna porucha funkce ledvin, jater nebo srdce, konzultujte použití přípravku s veterinářem nebo u výrobce.

Doba použitelnosti: 1 rok od data výroby
Číslo schválení: 014-17/C

Hodnocení

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napište hodnocení

Láska 01 Pro zdravé zuby a dásně psů 30ml

Láska 01 Pro zdravé zuby a dásně psů 30ml

Přírodní přípravek pro zdravé zuby a dásně u psů
Blog navigation

Nejnovější článek