Zoosorb 12g - mujmazel.cz - Veterinární přípravek pro detoxikaci organismu u domácích a hospodářských zvířat i drůbeže.

Veterinární léčiva ostatní

Výrobci

Recenze

16.04.2024

Rychlost dodání, dobrá cena.

21.03.2024

Rychlé dodání zboží.

19.03.2024

vše proběhlo naprosto v pořádku. Byla to nejrychleji dodaná objednávka ze všech. Odpoledne jsem objednala , druhý den dopoledne dodáno. Neuvěřitelné :-)

18.03.2024

obchod jednoznačně doporučuji velice příznivé ceny super rychlé dodání

12.03.2024

výborná zkušenost, doporučuji

09.03.2024

Rychlé dodání

Prohlédnuté produkty

Nasledujte nás na Facebooku

Blog navigation

Nejnovější článek

Click to view Zobrazit větší

Zoosorb 12g

Veterinární přípravek pro detoxikaci organismu u domácích a hospodářských zvířat i drůbeže.

247 Kč s DPH

Ostatní

Přidat na seznam přání

101525

Nový produkt

31.10. 2025

Zakoupením tohoto produktu můžete získat 24 věrnostních bodů. Váš košík má celkem 24 věrnostních bodů může být vyměněno za voucher 1 Kč.


Více informací

Co je Zoosorb? 

Zoosorb je veterinární prostředek - krmná směs, 100% oxid křemičitý (SiO2) - je netoxický, netraumatizuje gastrointestinální trakt a je z něj dobře odváděn, má příznivé sorbční vlastnosti a nezpůsobuje dysbiózu.
Zoosorb je na sebe schopen vázat a následně z těla odvádět toxiny, alergeny a škodlivé produkty metabolismu – je vhodný na profylaktickou očistu organismu.

Použití přípravku Zoosorb:

  • První pomoc při otravách zvířat.
  • Při infekčních nebo chronických průjmech. zažívacích potížích, nevolnosti, nechutenství nebo nadýmaní zvířat a také jako součást léčby bakteriálních infekcí a alergií.
  • Působí v trávicím traktu jako jako selektivní filtr, zachytí pouze škodliviny, například toxické látky, bakterie, viry, alergeny, ale látky potřebné ponechá.
  • Odstraňuje patogenní bakterie ze střevního traktu a tím pomáhá upravit rovnováhu střevní mikroflóry - podporuje tak obranyschopnost organismu zvířete.

Jak se užívá?

Prášek se smíchá ve stanoveném poměru (viz.přiložená hmotnostní tabulka) s vodou a vzniklá suspenze se zvířatům podává buď přímo do tlamy plastovou injekční stříkačkou, nebo přimíchaná do krmiva, na pamlsku, popřípadě v napájecí vodě. Doporučujeme užívat již při prvních příznacích průjmu nebo otravy.

Složení:


 

Enterosorbent Zoosorb je vysoce disperzní oxid křemičitý. Neobsahuje cukr, sladidla, lepek, tuky, barviva, ochucovadla a konzervační látky. Zoosorb je hydrofilní bílý prášek s modravým nádechem a vysokou osmotickou aktivitou, který má dobré protolytické vlastnosti.

Zaoblené částice Zoosorbu mají velikost 0,09 mm, přičemž jejich specifická minimální sorpční plocha je 300 m²/g. Schopnost Zoosorbu aglutinovat je 10 mld. mkr. těl/gram. Zoosorb na sebe snadno váže a vylučuje z těla nejen toxiny a biologicky aktivní látky, ale i antigeny včetně alergenů, nadbytek běžných metabolitů (bilirubin, kreatinin, amoniak, cholesterol a lipidy) a také jiná činidla, která se účastní rozvojových procesů endogenní intoxikace.

Zoosorb příznivě ovlivňuje procesy zažívacího ústrojí, stejně jako metabolismus bílkovin a dusíkovou bilanci. Zoosorb má rovněž homeostatické, hojivé a dezinfekční účinky. Zoosorb se nevstřebává do krve, neprochází játry ani ledvinami, nemá žádný škodlivý účinek na sliznici trávicího traktu. Zoosorb neobsahuje žádné přísady a aromatické látky – nezpůsobuje alergie.


 

 

Hodnocení

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napište hodnocení

Zoosorb 12g

Zoosorb 12g

Veterinární přípravek pro detoxikaci organismu u domácích a hospodářských zvířat i drůbeže.
Blog navigation

Nejnovější článek