Arpalit Neo šampon antiparazitní 500ml - mujmazel.cz - Jemný šampón s bambusovým extraktem určený k hubení ektoparazitů jako jsou blechy, klíštata, vši a všenky. Nepoužívat na kočky!

Šampony

Výrobci

Recenze

23.04.2024

Obchod na 100 % doporučuji. Jeden den objednáte (já i zaplatila) a druhý den máte, opravdu neskutečná rychlost. To jsem ještě nikde nezažila. Určitě zde nenakupuji naposled....

19.04.2024

Maximální ochota a vstřícnost

16.04.2024

Rychlost dodání, dobrá cena.

21.03.2024

Rychlé dodání zboží.

19.03.2024

vše proběhlo naprosto v pořádku. Byla to nejrychleji dodaná objednávka ze všech. Odpoledne jsem objednala , druhý den dopoledne dodáno. Neuvěřitelné :-)

18.03.2024

obchod jednoznačně doporučuji velice příznivé ceny super rychlé dodání

Prohlédnuté produkty

Nasledujte nás na Facebooku

Blog navigation

Nejnovější článek

Click to view Zobrazit větší

Arpalit Neo šampon antiparazitní 500ml

Jemný šampón s bambusovým extraktem určený k hubení ektoparazitů jako jsou blechy, klíštata, vši a všenky. Nepoužívat na kočky!

260 Kč s DPH

Arpalit

Přidat na seznam přání

81488id

81488

Nový produkt

31.12. 2027

Zakoupením tohoto produktu můžete získat 26 věrnostních bodů. Váš košík má celkem 26 věrnostních bodů může být vyměněno za voucher 1 Kč.


Více informací

Používá se pro ošetření psů a jiných kožešinových zvířat. Obsahuje vitamíny, olivový olej a elastin. Srst po ošetření získává jemnost, pevnost, pružnost a hluboký lesk.
 
Objem 250 ml, 500 ml
 
Charakteristika přípravku:
Viskózní čirá tekutina světlezelené barvy.
 
Indikace:
Jemný šampón určený k hubení ektoparazitů jako jsou blechy, klíštata, vši a všenky. Používá se pro ošetření psů i jiných kožešinových zvířat. Šampón myje, čistí i ošetřuje srst zvířete. Obsahuje vitamíny B3 a B5, olivový olej a elastin,  nevysušuje a nedráždí pokožku, jeho pH je neutrální. Srst po ošetření získává jemnost, pevnost, pružnost, hluboký lesk a jasné zbarvení.
 
Způsob použití:
Přiměřené množství šampónu naneste na namočenou srst a jemným  masírováním vytvořte bohatou pěnu. Pro mláďata nebo malá zvířata šampon použijte zředěný vodou v poměru 1:2. Šampon ponechejte asi 5 minut působit  a poté srst důkladně vlažnou vodou propláchněte. Pro zvýšení lesku a zdraví srsti naneste po umytí přiměřené množství Arpalit Neo kondicionéru s extraktem z listů čajovníku a lehce jej vmasírujte do srsti a pokožky. Ponechte po dobu 2-5 minut působit.  Poté srst opět důkladně propláchněte vlažnou vodou. Srst vysušte fénem nebo nechejte volně proschnout.
Účinek šamponu  proti parazitům prodloužíte následujícím použitím přípravků Arpalit Neo spray, Arpalit Neo pěna nebo Arpalit Neo spray s mechanickým rozprašovačem.
 
Kontraindikace:
-  Nepoužívejte pro nemocná nebo alergická zvířata
-  Nepoužívejte v době laktace.
-  Nepoužívejte pro mláďata do stáří 2 měsíců.
- Nepoužívejte na kočky !
 

Hodnocení

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napište hodnocení

Arpalit Neo šampon antiparazitní 500ml

Arpalit Neo šampon antiparazitní 500ml

Jemný šampón s bambusovým extraktem určený k hubení ektoparazitů jako jsou blechy, klíštata, vši a všenky. Nepoužívat na kočky!
Blog navigation

Nejnovější článek