Orijen Dog Regional RED 340g - mujmazel.cz - Biologicky vhodné krmivo pro dospělé psy všech plemen, které odráží vyváženost různých druhů čerstvého masa, ovoce, zeleniny a travin, se kterými se psi běžně setkávají v jejich přirozeném prostředí.

Adult - dospělí (1-7 let)

Výrobci

Recenze

23.04.2024

Obchod na 100 % doporučuji. Jeden den objednáte (já i zaplatila) a druhý den máte, opravdu neskutečná rychlost. To jsem ještě nikde nezažila. Určitě zde nenakupuji naposled....

19.04.2024

Maximální ochota a vstřícnost

16.04.2024

Rychlost dodání, dobrá cena.

21.03.2024

Rychlé dodání zboží.

19.03.2024

vše proběhlo naprosto v pořádku. Byla to nejrychleji dodaná objednávka ze všech. Odpoledne jsem objednala , druhý den dopoledne dodáno. Neuvěřitelné :-)

18.03.2024

obchod jednoznačně doporučuji velice příznivé ceny super rychlé dodání

Prohlédnuté produkty

Nasledujte nás na Facebooku

Blog navigation

Nejnovější článek

Click to view Zobrazit větší

Orijen Dog Regional RED 340g

Biologicky vhodné krmivo pro dospělé psy všech plemen, které odráží vyváženost různých druhů čerstvého masa, ovoce, zeleniny a travin, se kterými se psi běžně setkávají v jejich přirozeném prostředí.

172 Kč s DPH

Orijen

Přidat na seznam přání

54234id

54234

Nový produkt

Tento produkt již není na skladě

Zakoupením tohoto produktu můžete získat 17 věrnostních bodů. Váš košík má celkem 17 věrnostních bodů může být vyměněno za voucher 1 Kč.


Více informací

Orijen Dog Regional RED je biologicky vhodné krmivo pro dospělé psy všech plemen, které odráží vyváženost různých druhů čerstvého masa, ovoce, zeleniny a travin, se kterými se psi běžně setkávají v jejich přirozeném prostředí.

Jedná se o zcela nový typ suchého psího krmiva, obsahujícího velké množství divokého kance, hovězího, jehněčího, tradičního vepřového a bizoního červeného masa, dále sladkovodní a mořské ryby ze severských jezer a Pacifiku. Všechny suroviny jsou dodávány čerstvé, bez konzervačních prostředků a nikdy mražené. Tato prvotřídní červená masa jsou napuštěna Omega-3 mastnými kyselinami, které podporují kvalitu kůže a srsti. Krmivo je omezeno množstvím sacharidů a je zcela bez obilovin. Místo vysokoglykemických obilovin, jako je např. kukuřice, pšenice nebo bílá rýže, se krmivo charakterizuje místním ovocem a zeleninou, poskytující důležité vitamíny, minerály a ochranné živiny. Orijen Dog Regional RED je vyrobeno v již mnohokrát oceněné továrně v Albertě, v Kanadě.

Tato pochoutka je jedinečný způsob, jak udržet vašeho psa zdravého, šťastného a silného.

Složení: čerstvé maso divokého kance (8%), čerstvé jehněčí maso (7,5%), čerstvá hovězí játra (7,5%), čerstvé vepřové maso (7,5%), moučka z jehněčího masa (7%), hrách, moučka z lososího masa (7%), červenohnědé brambory, moučka z masa sledě (7%), celá čerstvá vejce (5%), čerstvé maso bizona (4%), bramborový škrob, čerstvé maso lososa (4%), moučka z tichomořského síha (4%), čerstvé maso candáta (3,5%), lososí olej (3%), vojtěška sušená na slunci, hrachová vláknina, organická hnědá mořská řasa, dýně, kořen čekanky, mrkev, špenát, listy tuřínu, jablka, brusinky, černý rybíz, kořen lékořice, kořen anděliky lékařské, pískavice řecké seno, květy měsíčku lékařského, sladký fenykl, listy máty peprné, květy heřmánku lékařského, smetanka lékařská, saturejka zahradní, rozmarýna lékařská, vitamínové doplňky, minerální doplňky, mikroorganismy druhu Lactobacillus acidophillus a Enterococcus faecum

Hodnocení

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napište hodnocení

Orijen Dog Regional RED 340g

Orijen Dog Regional RED 340g

Biologicky vhodné krmivo pro dospělé psy všech plemen, které odráží vyváženost různých druhů čerstvého masa, ovoce, zeleniny a travin, se kterými se psi běžně setkávají v jejich přirozeném prostředí.
Blog navigation

Nejnovější článek