Eukanuba Dog Adult Salmon 12kg - mujmazel.cz - Kompletní krmivo pro dospělé psy s kvalitním lososem. Obsahuje přírodní zdroje vitamínů, minerálů a proteinů. Je vyrobeno z vysoce kvalitních přísad zajišťujících kompletní a vyváženou výživu.

Adult - dospělí (1-7 let)

Výrobci

Recenze

23.04.2024

Obchod na 100 % doporučuji. Jeden den objednáte (já i zaplatila) a druhý den máte, opravdu neskutečná rychlost. To jsem ještě nikde nezažila. Určitě zde nenakupuji naposled....

19.04.2024

Maximální ochota a vstřícnost

16.04.2024

Rychlost dodání, dobrá cena.

21.03.2024

Rychlé dodání zboží.

19.03.2024

vše proběhlo naprosto v pořádku. Byla to nejrychleji dodaná objednávka ze všech. Odpoledne jsem objednala , druhý den dopoledne dodáno. Neuvěřitelné :-)

18.03.2024

obchod jednoznačně doporučuji velice příznivé ceny super rychlé dodání

Prohlédnuté produkty

Nasledujte nás na Facebooku

Blog navigation

Nejnovější článek

Click to view Zobrazit větší

Eukanuba Dog Adult Salmon 12kg

Kompletní krmivo pro dospělé psy s kvalitním lososem. Obsahuje přírodní zdroje vitamínů, minerálů a proteinů. Je vyrobeno z vysoce kvalitních přísad zajišťujících kompletní a vyváženou výživu.

1 139 Kč s DPH

Eukanuba

Přidat na seznam přání

57301id

57301

Nový produkt

Tento produkt již není na skladě

Zakoupením tohoto produktu můžete získat 113 věrnostních bodů. Váš košík má celkem 113 věrnostních bodů může být vyměněno za voucher 6 Kč.


sleva

Více informací

Kompletní krmivo pro dospělé psy od 1 roku.

Vyrobeno z jedinečné antioxidační směsi obsahující vitamín E, který pomáhá psům užít si dlouhý život. Obsahuje přírodní zdroje vitamínů, minerálů a proteinů.
Krmivo Eukanuba, bohaté na maso ze severoatlantického lososa a obsahující více druhů obilovin, je vyrobeno z vysoce kvalitních přísad zajišťujících kompletní a vyváženou výživu. Jedinečná vícezrnná směs obsahující ječmen a rýži je zdrojem vysoce kvalitních karbohydrátů nezbytných pro udržení energie vašeho psa.
Před tím než došlo k domestikaci psů, byla jejich hlavním zdrojem potravy divočina. I dnes jsou živočišné proteiny základní stavebním kamenem výživy každého psa.
Krmivo Eukanuba, bohaté na maso ze severoatlantického lososa a obsahující více druhů obilovin, vychází z přirozených výživových požadavků vašeho psa. Jeho přísadu č. 1 tvoří maso z lososa. Krmte vašeho psa v souladu s přírodou!

Znaky krmiva:
Přísadou č. 1 je maso z lososa
Bez přidaných přísad, umělých příchutí, barviv nebo konzervačních látek
Maso z lososa je přírodním zdrojem rybího oleje bohatého na vitamíny obsahující omega–3 mastné kyseliny nezbytné pro lesklou srst a zdravou kůži vašeho psa
Obsahuje přírodní zdroje vitamínů, minerálů a proteinů

Krmný návod: viz tabulka na obalu.

Složení: maso z lososa (>14 %), rýže (>14 %), kuřecí maso, kukuřice, čirok, ječmen (>10 %), drůbeží maso, celá sušená vejce, kukuřičný olej, sušená řepná dřeň, vedlejší produkty z kuřecího masa, živočišný tuk, chlorid draselný, sušené pivovarské kvasnice, chlorid sodný, hexametafosforečnan sodný, uhličitan vápenatý, DL–methionin. Neobsahuje dochucovadla, barviva ani konzervační látky.

Jakostní znaky: hrubé proteiny: 23%, vlhkost 8%, neupravený olej 14%, popeloviny 7%, hrubá vláknina 3%, vápník 0,95%, fosfor 0,83%, vitamín A 12000 m.j./ kg, vitamín D3 900 m.j./ kg, vitamín E (alfatokoferol) 200 mg / kg, měď jako síran měďnatý 25 mg / kg.

Dostupné v balení: 2,5 kg, 12 kg.
 

Hodnocení

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napište hodnocení

Eukanuba Dog Adult Salmon 12kg

Eukanuba Dog Adult Salmon 12kg

Kompletní krmivo pro dospělé psy s kvalitním lososem. Obsahuje přírodní zdroje vitamínů, minerálů a proteinů. Je vyrobeno z vysoce kvalitních přísad zajišťujících kompletní a vyváženou výživu.

Blog navigation

Nejnovější článek