Klec HAMSTERVILLE křeček, myš 60x34x49cm FP - mujmazel.cz - Klec pro křečky a malé myši, dřevěná konstrukce s certifikací FSC™.

Klece a příslušenství

Výrobci

Recenze

23.04.2024

Obchod na 100 % doporučuji. Jeden den objednáte (já i zaplatila) a druhý den máte, opravdu neskutečná rychlost. To jsem ještě nikde nezažila. Určitě zde nenakupuji naposled....

19.04.2024

Maximální ochota a vstřícnost

16.04.2024

Rychlost dodání, dobrá cena.

21.03.2024

Rychlé dodání zboží.

19.03.2024

vše proběhlo naprosto v pořádku. Byla to nejrychleji dodaná objednávka ze všech. Odpoledne jsem objednala , druhý den dopoledne dodáno. Neuvěřitelné :-)

18.03.2024

obchod jednoznačně doporučuji velice příznivé ceny super rychlé dodání

Prohlédnuté produkty

Nasledujte nás na Facebooku

Blog navigation

Nejnovější článek

Click to view Zobrazit větší

Klec HAMSTERVILLE křeček, myš 60x34x49cm FP

Klec pro křečky a malé myši, dřevěná konstrukce s certifikací FSC™.

2 352 Kč s DPH

Ferplast

Přidat na seznam přání

95546id

95546

Nový produkt

Zakoupením tohoto produktu můžete získat 235 věrnostních bodů. Váš košík má celkem 235 věrnostních bodů může být vyměněno za voucher 12 Kč.


Více informací

HAMSTERVILLE je klec pro křečky a malé myši, vyrobená z drátěné sítě a robustního dřeva. Toto praktické a pohodlné stanoviště pro malé hlodavce je vhodné i pro malé myši a představuje velký design i díky víceúrovňové struktuře. Díky různým policím a vnitřním podlahám bude mít váš malý kamarád možnost cvičit a udržovat se ve velmi dobré kondici; Přiložené dřevěné žebříky spojují různé sektory klece a umožňují tak vašemu mazlíčkovi snadný přístup. Dřevěné police jsou ošetřeny speciálním lakem, díky kterému jsou odolné vůči tekutinám, a proto se snadno udržují a dobře se čistí. Stanoviště je dodáváno s užitečným vysouvacím zásobníkem pro rychlé čištění a údržbu: plastové dno je skryto malými dřevěnými dvířky, která můžete zvednout pouhým odjištěním dřevěných zámků po stranách. Uvnitř je Hamsterville plně vybaven, aby vašemu hlodavci nabídl veškerý komfort, který potřebují: najdete zde některé nezbytné doplňky jako je pohodlný dřevěný domeček na spaní, miska na jídlo, kolečko a napáječka.

  • Vyrobeno ze dřeva certifikovaného FSC™, které pochází z udržitelně obhospodařovaných lesů a dalších kontrolovaných zdrojů
  • Pevná lakovaná drátěná síť
  • Struktura na mnoha podlažích pro velkou svobodu pohybu
  • Snadné čištění díky výsuvné plastové vaničce, skryté za zvedacími dřevěnými dvířky
  • Police s lakem odolným vůči kapalinám

 

Rozměr: 60 x 34 x 49 cm

 

Hodnocení

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napište hodnocení

Klec HAMSTERVILLE křeček, myš 60x34x49cm  FP

Klec HAMSTERVILLE křeček, myš 60x34x49cm FP

Klec pro křečky a malé myši, dřevěná konstrukce s certifikací FSC™.
Blog navigation

Nejnovější článek