Karnivit pro holuby 1l - mujmazel.cz - Přípravek pro zlepšení reprodukce a odchovu holoubat. Obsahuje specifický komplex látek zlepšujících reprodukci holubů ve Vašem chovu.

neurčeno

Výrobci

Recenze

30.04.2024

rychlost vyřízení objednávky komunikace pestrý výběr

23.04.2024

Obchod na 100 % doporučuji. Jeden den objednáte (já i zaplatila) a druhý den máte, opravdu neskutečná rychlost. To jsem ještě nikde nezažila. Určitě zde nenakupuji naposled....

19.04.2024

Maximální ochota a vstřícnost

16.04.2024

Rychlost dodání, dobrá cena.

21.03.2024

Rychlé dodání zboží.

19.03.2024

vše proběhlo naprosto v pořádku. Byla to nejrychleji dodaná objednávka ze všech. Odpoledne jsem objednala , druhý den dopoledne dodáno. Neuvěřitelné :-)

Prohlédnuté produkty

Nasledujte nás na Facebooku

Blog navigation

Nejnovější článek

Click to view Zobrazit větší

Karnivit pro holuby 1l

Přípravek pro zlepšení reprodukce a odchovu holoubat. Obsahuje specifický komplex látek zlepšujících reprodukci holubů ve Vašem chovu.

373 Kč s DPH

KARNIVIT

Přidat na seznam přání

45132id

45132

Nový produkt

31.05. 2026

Zakoupením tohoto produktu můžete získat 37 věrnostních bodů. Váš košík má celkem 37 věrnostních bodů může být vyměněno za voucher 2 Kč.


Více informací

Přípravek pro zlepšení reprodukce a odchovu holoubat. Obsahuje specifický komplex látek zlepšujících reprodukci holubů ve Vašem chovu. U samců podporuje spermatogenezi, protože zvyšuje kvalitu ejakulátu, zejména množství spermií a jejich pohyblivost. U samic dochází k lepšímu oplodnění a následně pak i lepšímu vývoji plodů. Holoubata se díky KARNIVITu rodí s vyšší hmotností, imunitou a vitalitou, což se pozitivně projevuje na jejich zdravotním stavu a vývoji v dalším období jejich života. Možno podávat mladým holoubatům již po vylíhnutí, udržuje se tak jejich vyšší vitalita a imunita, což se projevuje na jejich menší úmrtnosti. 

Vysoká účinnost přípravku je dána speciální technologií výroby, kdy jsou aktivní látky obdukcí chráněny před degradací v žaludku a zažívacím traktu. Tento ochranný obal je postupně odbouráván až dojde k úplnému uvolnění aktivní látky v organismu v její maximální účinnosti. 

Složení:  

  • L-karnitin
  • vitamíny
  • přírodní látky
  • upravená pitná voda

Dávkování:  

  • Podává se denně v množství 10 ml na 1 litr napájecí vody po dobu dle potřeby (např. po dobu páření apod.).
  • Mladým holoubatům za účelem zlepšení nárůstu kosterního svalstva podávejte neustále.

Hodnocení

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napište hodnocení

Karnivit pro holuby 1l

Karnivit pro holuby 1l

Přípravek pro zlepšení reprodukce a odchovu holoubat. Obsahuje specifický komplex látek zlepšujících reprodukci holubů ve Vašem chovu.
Blog navigation

Nejnovější článek