Bunda Hurtta výcviková Training ECO ostružinová L - mujmazel.cz - Tréninková bunda ECO

Ochrana a fixace

Výrobci

Recenze

23.04.2024

Obchod na 100 % doporučuji. Jeden den objednáte (já i zaplatila) a druhý den máte, opravdu neskutečná rychlost. To jsem ještě nikde nezažila. Určitě zde nenakupuji naposled....

19.04.2024

Maximální ochota a vstřícnost

16.04.2024

Rychlost dodání, dobrá cena.

21.03.2024

Rychlé dodání zboží.

19.03.2024

vše proběhlo naprosto v pořádku. Byla to nejrychleji dodaná objednávka ze všech. Odpoledne jsem objednala , druhý den dopoledne dodáno. Neuvěřitelné :-)

18.03.2024

obchod jednoznačně doporučuji velice příznivé ceny super rychlé dodání

Prohlédnuté produkty

Nasledujte nás na Facebooku

Blog navigation

Nejnovější článek

Click to view Zobrazit větší

Bunda Hurtta výcviková Training ECO ostružinová L

Tréninková bunda ECO

5 657 Kč s DPH

Hurtta

Přidat na seznam přání

146263

Nový produkt

Zakoupením tohoto produktu můžete získat 565 věrnostních bodů. Váš košík má celkem 565 věrnostních bodů může být vyměněno za voucher 28 Kč.


Více informací

Perfektní tréninková bunda do zimy.

Trénujete také v zimě, takže jsme se rozhodli přidat rukávy k naší oblíbené trénovací vestě. Nová tréninková bunda ECO je vyrobena z měkké, prodyšné, tenké, ale voděodolné látky, která je pohodlná pro nošení, ať už si hrajete nebo pracujete. Je také vyrobena z ekologického materiálu -  to co majitelé pejsků, kteří jsou šetrní k přírodě ocení. Bunda je díky našemu novému designu skvělým kouskem také pro majitelky psů.

Nejenže je bunda z recyklovaného materiálu, ale také má prostorné 3D přední a zadní kapsy. Snadno se používají a zadní kapsa je speciálně navržená pro nošení větších hraček. Náš návrh byl inspirován zkušenostmi s našimi pejsky, se kterými většinu aktivit zahrnují hračky, pamlsky anebo jiné vybavení. Například při agility nebo trénincích poslušnosti je potřeba, abychom měli clicker a pamlsky hned po ruce. Je to jednoduché s touto tréninkovou bundou ECO, která má prostornou zadní kapsu s širokým otvíráním. Otvírání dosahuje až k bočnímu švu bundy, takže vaše ruka si cestu najde lehce, i když zrovna běžíte.

Cennosti v kapsách bundy zůstanou v bezpečí a budou chráněny před deštivým počasím. Přední kapsy a kapsa na rukávu mají zip a uvnitř  přišitou smyčku, na kterou se dají pověsit klíče nebo clicker. Uvnitř bundy jsou další smyčky, pokud byste chtěli mít nějaké věci ještě blíže. Kapuce se dá sundat a nastavit zepředu a zezadu. Bunda má reflexní pásky zepředu a zezadu, aby ochránili vás i vašeho psa za tmy.

Vlastnosti:

  • pohodlný střih
  • odolná rukojeť a kovový kroužek z nerezové oceli na vodítko
  • voděodolný s neoprenovým polstrováním
  • nastavitelné popruhy
  • Crash test

 

Hodnocení

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napište hodnocení

Bunda Hurtta výcviková Training ECO ostružinová L

Bunda Hurtta výcviková Training ECO ostružinová L

Tréninková bunda ECO
Blog navigation

Nejnovější článek