Uryvet pasta 15ml - mujmazel.cz - Doplňkové krmivo pro kočky na podporu funkce močového ústrojí a prevenci vzniku močových kamenů.

Pasty a emulze

Výrobci

Recenze

30.04.2024

rychlost vyřízení objednávky komunikace pestrý výběr

23.04.2024

Obchod na 100 % doporučuji. Jeden den objednáte (já i zaplatila) a druhý den máte, opravdu neskutečná rychlost. To jsem ještě nikde nezažila. Určitě zde nenakupuji naposled....

19.04.2024

Maximální ochota a vstřícnost

16.04.2024

Rychlost dodání, dobrá cena.

21.03.2024

Rychlé dodání zboží.

19.03.2024

vše proběhlo naprosto v pořádku. Byla to nejrychleji dodaná objednávka ze všech. Odpoledne jsem objednala , druhý den dopoledne dodáno. Neuvěřitelné :-)

Prohlédnuté produkty

Nasledujte nás na Facebooku

Blog navigation

Nejnovější článek

Click to view Zobrazit větší

Uryvet pasta 15ml

Doplňkové krmivo pro kočky na podporu funkce močového ústrojí a prevenci vzniku močových kamenů.

301 Kč s DPH

Ostatní

Přidat na seznam přání

149297

Nový produkt

31.10. 2024

Zakoupením tohoto produktu můžete získat 30 věrnostních bodů. Váš košík má celkem 30 věrnostních bodů může být vyměněno za voucher 2 Kč.


Více informací

Doplňkové krmivo pro kočky na podporu správné funkce močového systému a normální vylučování.

 

Domácí kočky mají často problémy s dolními močovými cestami; zejména se často vyskytují kameny v močovém měchýři a močové trubici.

V těchto případech je nutná specifická medikamentózní terapie v kombinaci s  preventivním užíváním doplňkových krmiv speciálně vytvořených pro podporu zdraví močových cest.

Nejčastěji se vyskytují ledvinové kameny:

Struvitové kameny (fosforečnan amonný, hexahydrát hořečnatý) mají tendenci se tvořit v alkalickém prostředí nebo mírně kyselé moči, za přítomnosti vysoké koncentrace Mg,amonia a fosfátu v moči.

Kočičí urolitiáza známá jako FLUTD (Feline Lower Urinary Tract Disease), zkratka, která označuje že by problém neměl být považován pouze za  nemoc tvorby urolytů, ale za komplexní a multifaktoriální nemoc dolních močových cest . 

 

SLOŽENÍ:

Rostlinné tuky (slunečnicový a sójový olej), koncentrovaný práškový slad, hydrolyzované živočišné bílkoviny, guarová mouka, výrobky a vedlejší produkty ze zpracování čerstvého ovoce a zeleniny (brusinky), výrobky získané ze zpracování bylin (sušené, práškové – smuteň, Phyllanthus spp. ), hlízy, kořeny a výrobky z nich (prášek z jehlice trnité, Ononis spinosa), rybí olej

ANALYTICKÉ SLOŽKY:

Hrubý protein 9.27 %, Syrové oleje a tuky 50.48 %, Hrubý popel 1.29 %, Hrubá vláknina 1.67 %, Vápník 0.23 %, Fosfor 2.10 %, Draslík 2.60 %, Sodík 0.76 %

 

Dávkování:

Doporučené množství: jedno kliknutí stříkačky na každých 5 kg hmotnosti kočky 1x denně.

Doporučuje se mít vždy k dispozici dostatek čerstvé vody.

Hodnocení

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napište hodnocení

Uryvet pasta 15ml

Uryvet pasta 15ml

Doplňkové krmivo pro kočky na podporu funkce močového ústrojí a prevenci vzniku močových kamenů.
Blog navigation

Nejnovější článek