Gel kostivalový masážní TOPVET 250ml - mujmazel.cz - Kostival gel se používá jako masážní prostředek v oblasti kloubů a svalů. Kostival lékařský patří mezi tradiční, vyzkoušené a hlavně osvědčené byliny používané v přírodní medicíně.

Pro páníčky a drogistické zboží

Výrobci

Recenze

23.04.2024

Obchod na 100 % doporučuji. Jeden den objednáte (já i zaplatila) a druhý den máte, opravdu neskutečná rychlost. To jsem ještě nikde nezažila. Určitě zde nenakupuji naposled....

19.04.2024

Maximální ochota a vstřícnost

16.04.2024

Rychlost dodání, dobrá cena.

21.03.2024

Rychlé dodání zboží.

19.03.2024

vše proběhlo naprosto v pořádku. Byla to nejrychleji dodaná objednávka ze všech. Odpoledne jsem objednala , druhý den dopoledne dodáno. Neuvěřitelné :-)

18.03.2024

obchod jednoznačně doporučuji velice příznivé ceny super rychlé dodání

Prohlédnuté produkty

Nasledujte nás na Facebooku

Blog navigation

Nejnovější článek

Click to view Zobrazit větší

Gel kostivalový masážní TOPVET 250ml

Kostival gel se používá jako masážní prostředek v oblasti kloubů a svalů. Kostival lékařský patří mezi tradiční, vyzkoušené a hlavně osvědčené byliny používané v přírodní medicíně.

133 Kč s DPH

TOPVET

Přidat na seznam přání

38416id

38416

Nový produkt

01.06. 2026

Zakoupením tohoto produktu můžete získat 13 věrnostních bodů. Váš košík má celkem 13 věrnostních bodů může být vyměněno za voucher 1 Kč.


Více informací

Kostival gel se používá jako masážní prostředek v oblasti kloubů a svalů. Kostival lékařský patří mezi tradiční, vyzkoušené a hlavně osvědčené byliny používané v přírodní medicíně. Kostival obsahuje velké množství alantoinu, alantoin chrání kůži a podporuje hojení. Dochované písemnosti týkající se využívání kořene k hojení pohmožděnin a zlomenin pocházejí již z období starého Řecka.

Návod k použití:

aplikujte na určené místo několikrát denně. Neaplikujte na sliznice a otevřené rány. Pro zvýšení účinku je vhodné nanést na určenou oblast větší množství přípravku, ovázat a nechat působit dlouhodobě (např. přes noc). Po aplikaci nevycházejte na přímé slunce, mohlo by dojít ke spálení kůže.

Indikace byliny:

  • podpora v oblasti kloubů
  • možno použít jako podporu na špatně se hojící rány
  • netoxický
  • bez omezení věkem
  • snadná a praktická aplikace bez předpisu

Kontraindikace:

Nejsou známy případy nežádoucích interakcí na léky či potravinové doplňky. Nejsou známa omezení v době těhotenství, nebo při kojení. Po aplikaci nevycházejte na přímé slunce.

Nežádoucí účinky:

nejsou známy případy předávkování ani jakýchkoliv nepříznivých účinků. Při zvýšené náchylnosti k alergiím je vhodné aplikovat v kombinaci se šišákem bajkalským.

Ingredients(INCI):

Aqua, Symphytum Officinale Root Extract, Glycerin, Carbomer, Phenoxyethanol, Imidazolidinyl Urea, Sodium Hydroxide, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Ethylhexylglycerin, CI 14720 (and) CI 15985 (and) CI 19140 (and) CI 28440

Skladování:

Uchovávejte v suchu při pokojové teplotě. Neskladovat na přímém slunci. Chránit před mrazem!

Všeobecná upozornění:

Nepoužívejte při známé přecitlivělosti na některou složku přípravku. Dermatologicky testované. Nepoužívat pro děti do 3 let. Originální receptura.

Hodnocení

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napište hodnocení

Gel kostivalový masážní TOPVET  250ml

Gel kostivalový masážní TOPVET 250ml

Kostival gel se používá jako masážní prostředek v oblasti kloubů a svalů. Kostival lékařský patří mezi tradiční, vyzkoušené a hlavně osvědčené byliny používané v přírodní medicíně.

Blog navigation

Nejnovější článek