Pelech 4Elements Sofa Bed S Hnědá KW - mujmazel.cz - Pelíšek pro vašeho pejska

Textilní, nylonové ...

Výrobci

Recenze

30.04.2024

rychlost vyřízení objednávky komunikace pestrý výběr

23.04.2024

Obchod na 100 % doporučuji. Jeden den objednáte (já i zaplatila) a druhý den máte, opravdu neskutečná rychlost. To jsem ještě nikde nezažila. Určitě zde nenakupuji naposled....

19.04.2024

Maximální ochota a vstřícnost

16.04.2024

Rychlost dodání, dobrá cena.

21.03.2024

Rychlé dodání zboží.

19.03.2024

vše proběhlo naprosto v pořádku. Byla to nejrychleji dodaná objednávka ze všech. Odpoledne jsem objednala , druhý den dopoledne dodáno. Neuvěřitelné :-)

Prohlédnuté produkty

Nasledujte nás na Facebooku

Blog navigation

Nejnovější článek

Click to view Zobrazit větší

Pelech 4Elements Sofa Bed S Hnědá KW

Pelíšek pro vašeho pejska

1 718 Kč s DPH

Kiwi Walker

Přidat na seznam přání

137538

Nový produkt

Zakoupením tohoto produktu můžete získat 171 věrnostních bodů. Váš košík má celkem 171 věrnostních bodů může být vyměněno za voucher 9 Kč.


Více informací

Ve společnosti Kiwi Walker si uvědomujeme, že láskyplná péče sestává z mnoha důležitých detailů. Nová kolekce 4 Elements zdůrazňuje, že každý jednotlivý element našeho světa zaslouží ocenění a pozornost: Vyživující země, Čistá voda, Zahřívající oheň a Svěží vzduch. Nové čtyři designové řady jsou inspirovány těmito základními čtyřmi živly. Rádi bychom naší novou kolekcí vyjádřili úctu naší planetě a spojili využití recyklovaných materiálů s vysokými požadavky na uživatelský komfort, kvalitu a design našich produktů. Povlak i výplň pelíšků jsou vyrobeny ze 100 % recyklovaného materiálu a celá kolekce využívá technologii Kiwi Easy-Clean, která umožňuje snazší údržbu materiálu a čistění. Kolekce 4 Elements představuje pelíšky v pastelových barvách, které lehce zapadnou do každého interiéru. Materiál je příjemný na dotek a designové prvky a potisky odkazuji k jednotlivým elementům. 

 

Obal: látka z recyklovaného polyesteru. 

Výplň: nasekané zbytky nepoužité látky z výroby, doplněno o další pěnu z recklovaných polyesterů. 100% recyklované materiály, 

Zip: Polyester, Hliník 

 

 

Hodnocení

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napište hodnocení

Pelech 4Elements Sofa Bed S Hnědá KW

Pelech 4Elements Sofa Bed S Hnědá KW

Pelíšek pro vašeho pejska
Blog navigation

Nejnovější článek